Over ons

Zillig Elektrotechniek is uw partner op het gebied van elektrotechniek. Maar wíe is Zillig Elektrotechniek? Oprichters Arjan van der Wal en Arno Viveen vertellen over hun missie en visie.

‘De stekker in ons logo staat niet alleen voor elektrotechniek, maar ook, of misschien wel vooral, voor contact en in contact zijn’, vertelt Arjan. ‘Ons werk draait om mensen en met die overtuiging zijn we in 2015 Zillig Elektrotechniek gestart.’

Arno vult aan: ‘We merkten dat we het contact, dat voor ons zo belangrijk is, verloren binnen het steeds groter wordende bedrijf waar we destijds werkten.’

Arjan: ‘Wij geloven in de kracht van samenwerken, het delen en verbinden van elkaars kennis en kunde om samen het beste resultaat te bereiken. Onze missie is het succes van onze klanten ondersteunen en vergroten.’ Arno: ‘Hoe we dat doen? Door hen een keuze te geven uit producten met de kwaliteit van een A-merk, goede service en elektrotechnische oplossingen die het best passen bij de wensen van onze klanten, tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.’

‘Ons team van deskundige en gemotiveerde collega’s zorgt er voor dat klanten elke dag voorzien zijn van meer comfort en meer duurzaamheid’, zegt Arjan.

‘Onze branche is continu in ontwikkeling’, vertelt Arjan. ‘Wij omarmen nieuwe technieken die bijvoorbeeld meer gebruiksgemak opleveren, duurzaamheid vergroten of beveiliging optimaliseren’.

Arno: ‘We zijn een hedendaagse installateur én de installateur van de toekomst. Geen enkele elektrotechnische uitdaging is ons te ingewikkeld!’

Meer weten over het bedrijf Zillig Elektrotechniek? Onze kracht zit in ons team! Onze collega’s vertellen over hun werk in de elektrotechniek.

Klanten over Zillig Elektrotechniek

Juliëtte Haarsmamanager Facilitair van SKG (Samen Kunnen Groeien)

SKG is een kinderopvangorganisatie met 28 locaties waar 1300 kinderen welkom zijn om te spelen, te ondernemen en vooral met plezier te leren. Een goede samenwerking met onze leveranciers levert een grote meerwaarde voor de kinderen die aan ons zijn toevertrouwd en aan onze medewerkers.

Ons leveranciersmanagement is gericht op kennisdeling en het continu verbeteren en afstemmen van elkaars processen. Dat vraagt een open houding, eerlijke feedback en een échte samenwerking. Zillig is onze vaste partner als het gaat om al onze elektrotechnische vraagstukken, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Ook voor storingen en noodgevallen kunnen we direct bij hen terecht. Het is prettig om altijd dezelfde kundige monteurs aan het werk te hebben, die onze locaties en installaties van A tot Z kennen.

Zillig heeft brede kennis ontwikkeld over onze organisatie en weet wat de wensen en de eisen zijn die verbonden zijn aan de kinderopvang. Door de jaren heen weten ze ook wat pedagogiek betekent en hoe dat terugkomt in alle aspecten van onze locaties, én hoe zij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Een voorbeeld? Ze weten dat de brandbeveiliging prioriteit heeft en dat die verder gaat dan wat voorschriftelijk wordt opgelegd. Maar ze weten ook dat kinderen een plek nodig hebben om te kunnen ontspannen, waarbij sfeerverlichting heel belangrijk is.

Zillig heeft zich verbonden aan SKG en doorleeft onze kernwaarden (puur-plezier-nieuwsgierig-ondernemend) en weet dat veiligheid altijd op nummer één staat. Zo leveren ze een belangrijke bijdrage aan de hoge kwaliteit van onze kinderopvang.

Dick de Gierprojectmanager van Bouwbedrijf Bakker

Bouwbedrijf Bakker is al meer dan 70 jaar actief op het gebied van verbouw, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. De 80 medewerkers zijn werkzaam vanuit 3 vestigingen in het westen van het land. Voor zowel nieuwbouw en verbouw, als renovatie en planmatig onderhoud, werken we aan projecten in de gezondheidszorg, onderwijs, retail, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningbouw. Regelmatig is Zillig Elektrotechniek hierbij de onderaannemer voor het elektrotechnische werk.

Zillig Elektrotechniek is een betrouwbare partner voor Bouwbedrijf Bakker Arkel. Niet voor niets is er sprake van een samenwerking van ruim 20 jaar: afspraken worden nagekomen en de prijs-kwaliteitverhouding is goed.  De monteurs zijn onderdeel van een vast team, ze zijn kundig en gespecialiseerd. Hierdoor zijn wij altijd verzekerd van een vlekkeloze oplevering van de elektrotechnische installaties van onze projecten.

De persoonlijke benadering door Zillig Elektrotechniek zorgt voor een goed gevoel, waarbij wederzijds vertrouwen de boventoon voert. Samen gaan we voor het beste resultaat voor de klant. En als er al sprake is van een onvoorziene situatie of een probleem, dan is dit makkelijk bespreekbaar én wordt er voor een goede oplossing gezorgd.

Jan van Wijgerden – Algemeen directeur Tredion

Tredion is een IT-dienstverlener die het midden- en kleinbedrijf écht verder helpt, zodat deze altijd klaar zijn voor de toekomst en hun ambities waar kunnen maken in de complexe ICT-wereld.

Zillig Elektrotechniek is vanaf ons eerste uur onze partner: toen wij in 2004 ons eerste eigen bedrijfspand betrokken heeft Arjan van der Wal het elektrotechnische werk gedaan, toentertijd nog in dienst bij een werkgever. Met oog voor kwaliteit, de klant en up-to-date vakkennis is de samenwerking altijd blijven bestaan. Op het moment dat Zillig Elektrotechniek werd opgericht, was het voor mij vanzelfsprekend om hen als leverancier te kiezen.

Als IT-bedrijf vinden wij de installaties op het gebied van elektra en data heel belangrijk. Ook staat duurzaamheid hoog op onze prioriteitenlijst. Maar wij hebben kennis van IT en niet van elektrotechniek. Gelukkig kunnen we vertrouwen op de kennis en kunde van Zillig Elektrotechniek! Onze installaties zijn dankzij hen future proof én duurzaam. De combinatie van de technische kennis, kundige monteurs en maatwerkadvies maakt Zillig Elektrotechniek onderscheidend.

Robert van de Nadort – Managing director Double R trading

Double R Trading leeft, ademt en rijdt motorfietsen! We zijn een internationaal business tot business bedrijf met een passie voor motorfietsen. Met persoonlijke aandacht verzorgen we voor bedrijven de inkoop en verkoop van motorfietsen én onderdelen.

Sinds 2016 verzorgt Zillig elektrotechniek het elektrotechnische onderhoud aan ons bedrijfspand, en helpen ze ons bij het in etappes realiseren van onze duurzaamheidsambities én onze groei. Daarbij gaan we met de tijd mee: van ledverlichting tot eigentijdse logistieke oplossingen in ons magazijn waarbij data, wifi en laadpunten onmisbaar zijn.

Het is prettig werken met Zillig elektrotechniek: snel, correct, met open vizier en altijd eerlijk en transparant. Dankzij de goede monteurs zijn we verzekerd van de juiste expertise en wordt er adequaat met ons meegedacht.

En voor ons leuk: de mensen van Zillig elektrotechniek hebben óók een passie voor motorfietsen. Dat schept een band!

 

Renger Boogaard – Eigenaar Axance

Axance ontwerpt, levert en bouwt creatieve oplossingen voor kantoor en zorg en is dé specialist op het gebied van inrichting en afbouw van kantoren, tandartspraktijken (dental) en het realiseren van gezondheidscentra.

Wij ontzorgen onze klant, van A tot Z regelen wij alles. Dit vraagt een goede samenwerking met onze partners en die samenwerking hebben we gevonden bij Zillig Elektrotechniek. De gekwalificeerde monteurs zijn deskundig en flexibel, en werken goed samen met ons eigen personeel. Hierdoor versterken we elkaar en ontstaat het beste resultaat. Elektra-, data-, inbraak- en brandmeldinstallaties worden kundig en conform wet- en regelgeving ontworpen, geleverd en gemonteerd waardoor de installaties bij oplevering goed en betrouwbaar worden opgeleverd.

Ik ervaar Zillig Elektrotechniek als vakmanschap pur sang!

Marcel Tiebosch – Team Vastgoed Gemeente Gorinchem

Gorinchem was een belangrijke vesting in de Oude en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Vandaag de dag is het de grootste nog helemaal intacte vesting van Nederland. De vestingwallen lopen helemaal rond en geven prachtige uitzichten over de rivieren, uniek in Nederland! De hedendaagse gemeente Gorinchem, met ruim 37.000 inwoners, kenmerkt zich als een partner van de bewoners van de gemeente, waarbij ‘samen’, ‘klantgericht’, ‘succesvol’ en ‘samenwerken’ kernwoorden zijn.

Naast het eigen stadhuis, beheert de gemeente verschillende gebouwen in Gorinchem. Zillig Elektrotechniek ontzorgt de gemeente hierbij. Denk onder andere aan het onderhoud en de jaarlijkse inspecties van de elektrotechnische installaties. Dankzij de inspectierapporten hebben we direct goede input voor het meerjarenonderhoudsplan, zodat we kunnen anticiperen op de toekomst. Ook aanpassingen aan de installaties worden verzorgd. Hierbij is het prettig dat Zillig Elektrotechniek de gebouwen goed kent en weet welke contactpersonen er zijn. Hierdoor is het werk snel in goede harmonie georganiseerd en tijdig uitgevoerd. En niet onbelangrijk: Zillig Elektrotechniek hanteert een prima prijs-kwaliteit verhouding!

Wat wij ook als prettig ervaren: het team van monteurs is al jarenlang ongewijzigd, waardoor wij verzekerd zijn van vertrouwde gezichten met kennis van onze gebouwen.

Pacco van Dongen – Ouwehand Bouw Gorinchem

Bij Ouwehand Bouw creëren we ruimte om je prettig in te voelen. We ontwikkelen, bouwen en verbouwen. Zo ervaren gebruikers en eigenaren van gebouwen wonen en werken in een betrouwbare en veilige omgeving. We streven naar een prettige samenwerking, zowel intern als extern waarbij we werken met de beste (lokale) partijen.

Zillig Elektrotechniek is er daar één van! Met hen doen we projectmatig werk op het gebied van woningbouw, zowel woningen als appartementen. De werkvoorbereiding van een dergelijk groot project is van cruciaal belang, het tekenwerk moet secuur zijn. Bij Zillig Elektrotechniek is dat altijd in orde: het is uitvoerbaar en controleerbaar.

Tijdens de uitvoering werken de monteurs autonoom, wat zorgt voor onderling vertrouwen. Met korte lijnen en open communicatie komen we samen tot goede resultaten.

En ook niet onbelangrijk: Zillig Elektrotechniek is flexibel en weet hoe belangrijk de koperkeuze is. Dankzij die flexibiliteit stellen ze ons in de gelegenheid om aan de wensen van onze klanten te voldoen.