Papland 14 4206 CL Gorinchem

+ 31 183 745 280

ma - vr / 09:00u - 17:00u

Projecten

Intro Project

Weet wat er in en om uw pand gebeurt. Dankzij cameraobservatie kunt u ongewenst bezoek direct signaleren. Ideaal voor de bewaking van uw woning, bedrijf, gebouw, tuin en bedrijfsterrein. U hebt keuze uit divers systemen, onder ander analoge camera’s, digitale registratiesystemen en IP-camera’s.

Beschrijving project

Deze systemen worden zowel gebruikt voor beveiligingsdoeleinden als bijvoorbeeld voor het volgen van interne bedrijfsprocessen. Het werkt kostenbesparend, alles kan door een persoon gevolgd worden. Camera’s zorgen voor een veilige en beschermde woon- of werkplek.

U bent altijd op de hoogte van de gang van zaken in en rondom uw pand. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om beelden van uw bedrijf, via uw mobiele apparaat te bekijken. Zo heeft u altijd inzicht in water zich bij u thuis of in uw bedrijf afspeelt.

De systemen kunnen aangesloten worden op de Particuliere Alarm Centrale. Zo kan er op uw verzoek naar beelden gekeken worden tijdens een inbraakmelding. Als de meldkamer onregelmatigheden constateert, neemt zij contact op met de politie, die vervolgens direct naar uw pand gaat.

Er zijn vele toepassingen mogelijk. Beelden zijn op meerdere manieren te bekijken. Allerlei technologische ontwikkelingen zorgen voor een steeds hogere beeldkwaliteit en bedieningsgemak.

Full Service

6 maanden looptijd

100 installaties

Binnen budget

Op tijd

100% klanttevreden

Waarom een specialist inhuren?

Zillig Elektrotechniek is uw partner in elektrotechniek. Dankzij jarenlange ervaring weten wij u het beste to adviseren. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid waardoor u het nieuwste van het nieuwste ontvangt. Onze monteurs denken met u mee en komen met een oplossing die perfect bij uw vraag past. We regelen het, van robuust ontwerp en installatie tot gedegen onderhoud.

Overige projecten