Visie op werkgeverschap

Zillig Elektrotechniek is een allround bedrijf in Gorinchem dat kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn totaal-installateur, dus wat jouw specialisatie ook is, bij ons is er altijd wat voor je te doen.

Ons werk draait altijd om mensen. Aandacht voor onze klanten, partners en collega’s is dan ook de basis van ons handelen. Door goed te luisteren en oog te hebben voor de wensen en problemen van onze klanten, kunnen we de juiste adviezen geven, maatwerk leveren en een excellente dienstverlening bieden. Elkaar helpen binnen het team is vanzelfsprekend, samen leveren we de beste kwaliteit.

Je bent meer dan welkom in ons team. Ons bedrijf kenmerkt zich door een prettige werksfeer, waarbij we voor elkaar klaarstaan en met elkaar het beste resultaat willen bereiken. Blijven leren en ontwikkelen hoort daarbij, natuurlijk altijd passend bij jouw wensen en talenten. Ook als je nog maar aan het begin van je carrière staat, krijg je alle gelegenheid om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je leert de fijne kneepjes van het vak met en van je ervaren collega’s. Er wordt gewerkt in een technisch moderne en duurzame omgeving, waarbij regelmatig geïnvesteerd wordt in nieuwe apparatuur, automatiseringstechnieken en groene oplossingen.

Ons personeelsbeleid is gericht op persoonlijke groei, ontwikkeling en opleiding. Wij willen het beste uit onze collega’s halen. Je start met een goed salaris en een jaarlijkse bonus.